Home

PDA Insolvency


PDA Insolvency IPURL este o societate specializată în procedura insolvenţei, înscrisă în Registrul Formelor de Organizare a UNPIR sub nr. RFO II  -0385, cu sediul în Bucureşti, Str. Moliere, Nr.8A, Et. 1, Sector 1.        

Rezultatele excepționale care ne recomandă ca și profesionisti, sunt produsul a peste zece ani de experiență în domeniul insolvenţei, experiență construită incontestabil pe fondul unui cadru de încredere între toate părțile implicate în proces. Acest cadru odată stabilit, profesioniștii care își aduc aportul în interiorul societății, cu toții specializați în gestionarea procedurii insolvenței – fie acestia cu experienţă în domeniul juridic şi financiar-contabil, fie licenţiaţi în ştiinţe economice şi drept – devin cu usurință remarcați prin responsabilitate şi profesionalism de înaltă ţinută.  

Succesul managementului procedurilor de insolvență a celor peste 400 de societăți lichidate  sau reorganizate pâna în prezent, are la baza în principal colaborarea excelentă între angajaţii societăţii noastre și creditori. Procedând astfel, direcțiile de acțiune elaborate împreună au întotdeauna ca și trasătură distinctivă aplicabilitatea directă, rapidă și eficientă în managementul societăților aflate în reorganizare sau faliment.

Despre noi


PDA Insolvency are o experienţă de peste 12 ani în domeniu şi, de la momentul începerii activităţii sale, firma noastră şi-a făcut un renume, în special în zona de vest a ţării unde a şi devenit lider de piaţă. Dispunem de resursele necesare pentru a oferi servicii profesionale complete care includ, dar nu se limitează la administrarea eficientă a unei societăţi aflate în insolvenţă, emiterea de propuneri cu privire la planuri de reorganizare şi implementarea adecvată a acestora, lichidarea unei societăţi falimentare,  raportându-ne atât la interesele debitorilor, cât şi ale creditorilor implicaţi în procedura insolvenţei şi acţionând, de foarte multe ori, ca un liant între aceştia. 

Scopul principal al firmei noastre este, de cele mai multe ori, de a implementa un plan de reorganizare şi de a plăti, într-un procent mai mult decât satisfăcător, datoriile către toate categoriile de creditori.  Echipa noastră cuprinde economişti, avocaţi, consilieri juridici, auditori şi analişti financiari talentaţi şi experimentaţi care reprezintă garanţia succesului serviciilor prestate. 

În condiţiile actuale ale pieţei din România care împing un număr în continuă creştere de societăţi spre intrarea în insolvenţă, accentul cade din ce în ce mai mult pe calitatea serviciilor oferite de administratorii judiciari şi credem că talentul şi experienţa echipei noastre diversificate, precum şi  punctele noastre forte unice fac din noi cea mai bună alegere pentru a aduce în siguranță creditorii acolo unde îşi doresc să ajungă pe toată durata procesului insolvenţei.

Certificari


PDA Insolvency este o companie a practicienilor în insolvenţă, înregistrată la Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România, acceptată la nivel naţional de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. În plus, PDA Insolvency este în curs să devină membru al Asociaţiei Juriştilor şi Contabililor specializaţi în redresare şi faliment (INSOL EUROPE).


 

Arii de expertiza


PDA Insolvency şi specialiştii săi se află în prim-planul sprijinirii clienţilor în probleme complexe legate de restructurare, insolvenţă şi faliment. Noi le oferim clienţilor noştri un mod creativ, energic, de rezolvare a problemelor, prin înţelegerea şi aplicarea legislaţiei bazată fundamental pe tehnica noastră de expertiză şi de puterea noastră constantă de înţelegere în ceea ce priveşte dezvoltarea unei legislaţii specifice în zonele de restructurare, faliment şi insolvenţă. 

Compania noastră este printre cele mai respectate din regiune şi tinde să se extindă, având in vedere deschiderea în 2014 a 8 birouri teritoriale pentru a satisface în mod corespunzător interesul părţilor pe întreg teritoriul românesc.

De asemenea, am ajutat creditorii, debitorii și alte părți interesate să aleagă dintr-o gamă largă de alternative la restructurarea datoriilor, înainte de iniţierea şi deschiderea procedurii de insolvenţă, oferind consultanţă de specialitate  debitorilor / creditorilor sau reprezentând interesele acţionarilor debitorilor fiind, de asemenea numiti și în calitate de administratori speciali. 

Echipa noastră analizează activitatea companiilor, în scopul de a stabili momentul în care procedurile de insolvenţă / faliment ar trebui iniţiate, având o abordare multidisciplinară a oricărui tip de tranzacţe in insolvenţă. Membrii echipei noastre au fost, de asemenea, implicaţi cu succes în procedural de ad-hoc şi concordat preventiv.

Cu peste 400 de proceduri de insolvenţă în ultimii ani, echipa noastră a întâlnit diferite situaţii complexe, gestionând in acelaşi timp bunuri în valoare de aproximativ de 80 de milioane de euro, precum şi procedurile de insolvenţă pentru clienţi precum: Timcon SA, Eurostructur SRL, Tiwa Therm SRL, Zen Guard SRL.

Expertiza de lungă durată în insolvenţă a echipei noastre permite clienţilor noştri să beneficieze de răspunsuri rapide privitoare la orice aspect legat de insolvenţă.

Suntem bine pregătiți să ne ocupăm de toate aspectele legate de orice proces de insolvenţă. Suntem mândri că echipa noastră se bucură de o reputaţie extraordinară, aducând experienţa lor în rezolvarea problemelor complexe de insolvenţă din România. Opiniile lor profesionale şi modul lor de înţelegere adoptată de către debitori, creditori şi investitori este un punct bun pentru bănci şi alte instituţii financiare, alţi creditori, investitori şi contabili.

 

Echipa de management

 

Alexandrina  Puşcaş

Alexandrina Puşcaş, este absolventă a Facultăţii de Drept, partener fondator al societăţii PDA Insolvency, membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România din anul 2002 şi al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România din 2008.

Are o experienţă bogată în domeniul insolvenţei, fiind implicată in peste 400 de dosare.În perioada 2004 - 2011, ea a fost membru al Consiliului de Administraţie al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România - Filiala Timiș. Între 2004-2008 şi 2009-2011 Alexandrina Puşcaş a fost membru al Consiliului Național de Conducere al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România. Alexandrina Puşcaş este co-autoarea Culegerii de Practică Judiciară 

“Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România

Procedura insolvenţei

Culegere de practică judiciară 2006-2009

Volumul I

Deschiderea procedurii insolvenţei

Participanţii la procedura insolvenţei”

Editura C.H. Beck, Bucureşti 2011

 

Daniel Puşcaş

Daniel Puşcaş, absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, este managerul general al PDA INSOLVENCY. Datorită experienţei sale în managment, Daniel Puşcaş are, în afară de prerogativele sale ca manager general, are atribuţii în planificarea şi dezvoltarea strategiilor pentru restructurarea companiilor în criza financiară şi elaborarea abordărilor manageriale aplicate fiecărui debitor, fie în reorganizare sau faliment.

Profesionalismul său este, de asemenea, cel mai valoros lucru când vine vorba de punerea în aplicare ale unor planuri de restructurare. Daniel Puşcaş coordonează proiecte complexe în ceea ce priveşte managmentul companiilor cu dificultăţi financiare. Daniel Puşcaş este principala persoană de legătură în rezolvarea problemelor de o importanţă capitală cu clienţii.

Mai multe articole...

  1. Contact