Home

Servicii de restructurare necesare prevenirii stării de insolvenţă

Odata cu tranzitia prelungita catre o economie de piata si aderarea la Uniunea Europeana, mediul economic din Romania a devenit din ce in ce mai competitiv si mai dinamic. Din aceasta perspectiva, societatile comerciale pot intampina dificultati de adaptare la noile conditii, pierzand atat oportunitati, cat si pozitia detinuta in pietele proprii, ajungand in situatii de insolventa.

Conform legislatiei romane, starea de insolventa este definita ca acea stare a patrimoniuliui debitoarei caracterizata prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile.

Depunem tot efortul sa ajutam societatile aflate in dificultate sa devina profitabile, ori, daca nu sunt alte posibilitati, sa administram cu eficienta procedura insolventei.

Serviciile de restructurare oferite de experţii PDA Insolency ajută managementul să stabilizeze finanţele şi operaţiunile pentru a asigura toate părţile interesate că sunt luate măsuri proactive pentru a spori valoarea adaugată. Expertiza noastră profundă în multe industrii ne permite să verificăm rapid problemele cheie şi să acţionăm imediat în numele clienţilor noştri. Pentru clienţii aflaţi în criză, echipa dezvoltă previziunile de lichidități, îmbunătăţeşte managementul fluxului de numerar, obţine finanţare suplimentară, negociază împrumuturi convenabile şi ghidează restructurări complexe.

De asemenea, oferim servicii analitice şi consultative creditorilor negarantați și debitorilor aflaţi în dificultate.