Multi Language

Vanzari

Vanzari

          Vanzare 1 Vanzare 2 Vanzare 3 Vanzare 4 Vanzare 5

Legislatie

Legislatie

Lege privind introducerea concordantului preventiv si mandatului ad-hoc

Link-uri

Link-uri

            Pagina web a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România ...

Comunicate

Comunicate

            PDA Insolvency   Comunicat 1 Comunicat 2 ..................

 • Vanzari

  Vanzari

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Legislatie

  Legislatie

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Link-uri

  Link-uri

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Comunicate

  Comunicate

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32

Arii de expertiza


PDA Insolvency şi specialiştii săi se află în prim-planul sprijinirii clienţilor în probleme complexe legate de restructurare, insolvenţă şi faliment. Noi le oferim clienţilor noştri un mod creativ, energic, de rezolvare a problemelor, prin înţelegerea şi aplicarea legislaţiei bazată fundamental pe tehnica noastră de expertiză şi de puterea noastră constantă de înţelegere în ceea ce priveşte dezvoltarea unei legislaţii specifice în zonele de restructurare, faliment şi insolvenţă. 

Compania noastră este printre cele mai respectate din regiune şi tinde să se extindă, având in vedere deschiderea în 2014 a 8 birouri teritoriale pentru a satisface în mod corespunzător interesul părţilor pe întreg teritoriul românesc.

De asemenea, am ajutat creditorii, debitorii și alte părți interesate să aleagă dintr-o gamă largă de alternative la restructurarea datoriilor, înainte de iniţierea şi deschiderea procedurii de insolvenţă, oferind consultanţă de specialitate  debitorilor / creditorilor sau reprezentând interesele acţionarilor debitorilor fiind, de asemenea numiti și în calitate de administratori speciali. 

Echipa noastră analizează activitatea companiilor, în scopul de a stabili momentul în care procedurile de insolvenţă / faliment ar trebui iniţiate, având o abordare multidisciplinară a oricărui tip de tranzacţe in insolvenţă. Membrii echipei noastre au fost, de asemenea, implicaţi cu succes în procedural de ad-hoc şi concordat preventiv.

Cu peste 400 de proceduri de insolvenţă în ultimii ani, echipa noastră a întâlnit diferite situaţii complexe, gestionând in acelaşi timp bunuri în valoare de aproximativ de 80 de milioane de euro, precum şi procedurile de insolvenţă pentru clienţi precum: Timcon SA, Eurostructur SRL, Tiwa Therm SRL, Zen Guard SRL.

Expertiza de lungă durată în insolvenţă a echipei noastre permite clienţilor noştri să beneficieze de răspunsuri rapide privitoare la orice aspect legat de insolvenţă.

Suntem bine pregătiți să ne ocupăm de toate aspectele legate de orice proces de insolvenţă. Suntem mândri că echipa noastră se bucură de o reputaţie extraordinară, aducând experienţa lor în rezolvarea problemelor complexe de insolvenţă din România. Opiniile lor profesionale şi modul lor de înţelegere adoptată de către debitori, creditori şi investitori este un punct bun pentru bănci şi alte instituţii financiare, alţi creditori, investitori şi contabili.