Multi Language

Vanzari

Vanzari

          Vanzare 1 Vanzare 2 Vanzare 3 Vanzare 4 Vanzare 5

Legislatie

Legislatie

Lege privind introducerea concordantului preventiv si mandatului ad-hoc

Link-uri

Link-uri

            Pagina web a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România ...

Comunicate

Comunicate

            PDA Insolvency   Comunicat 1 Comunicat 2 ..................

 • Vanzari

  Vanzari

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Legislatie

  Legislatie

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Link-uri

  Link-uri

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32
 • Comunicate

  Comunicate

  Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 10:32

Echipa de management

 

Alexandrina  Puşcaş

Alexandrina Puşcaş, este absolventă a Facultăţii de Drept, partener fondator al societăţii PDA Insolvency, membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România din anul 2002 şi al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România din 2008.

Are o experienţă bogată în domeniul insolvenţei, fiind implicată in peste 400 de dosare.În perioada 2004 - 2011, ea a fost membru al Consiliului de Administraţie al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România - Filiala Timiș. Între 2004-2008 şi 2009-2011 Alexandrina Puşcaş a fost membru al Consiliului Național de Conducere al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România. Alexandrina Puşcaş este co-autoarea Culegerii de Practică Judiciară 

“Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România

Procedura insolvenţei

Culegere de practică judiciară 2006-2009

Volumul I

Deschiderea procedurii insolvenţei

Participanţii la procedura insolvenţei”

Editura C.H. Beck, Bucureşti 2011

 

Daniel Puşcaş

Daniel Puşcaş, absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, este managerul general al PDA INSOLVENCY. Datorită experienţei sale în managment, Daniel Puşcaş are, în afară de prerogativele sale ca manager general, are atribuţii în planificarea şi dezvoltarea strategiilor pentru restructurarea companiilor în criza financiară şi elaborarea abordărilor manageriale aplicate fiecărui debitor, fie în reorganizare sau faliment.

Profesionalismul său este, de asemenea, cel mai valoros lucru când vine vorba de punerea în aplicare ale unor planuri de restructurare. Daniel Puşcaş coordonează proiecte complexe în ceea ce priveşte managmentul companiilor cu dificultăţi financiare. Daniel Puşcaş este principala persoană de legătură în rezolvarea problemelor de o importanţă capitală cu clienţii.